Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/23/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-proveli-psihologichnii-trening.htm
новини, 23 серпня 2018

На Кіровоградщині рятувальники провели психологічний тренінг


У рамках проекту «Налагодження психосоціальної підтримки та забезпечення психічного здоров’я в Україні» продовжується робота по навчанню та відпрацюванню навичок першої психологічної допомоги з особовим складом Управління ДСНС України у Кіровоградській області - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


22 серпня з особовим складом 31-ї та 34-ї ДПРЧУ ДСНС в області психологами Управління було проведено тренінг «Перша психологічна допомога в надзвичайних ситуаціях» згідно з вимогами МПК (міжвідомчий постійний комітет) з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах НС.


Під час тренінгу у особового складу була можливість побувати у ролях як потерпілих, так і тих, хто надає допомогу. Відпрацьовувалися навички активного слухання під час надання допомоги потерпілим. Обговорювалося, які верстви населення є найбільш вразливими, на що в першу чергу необхідно звернути увагу при наданні першої психологічної допомоги, як організувати та скоординувати дії населення під час НС та як не нашкодити собі під час надання цієї допомоги.


      

1041Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: