Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/08/13/u-novomirgorodi-bezrobitni-diznavalis-pro-perevagi-viiskovoisluzhbi-za-kontraktom-z-pershih-ust.htm
новини, 13 серпня 2018

У Новомиргороді безробітні дізнавались про переваги військовоїслужби за контрактом з перших уст


Фахівці Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості продовжують організовувати для незайнятих трудовою діяльністю заходи, мета яких – зорієнтувати клієнтів на військову службу за контрактом, поінформувавши їх про переваги такого виду постійної зайнятості.


Днями спільно з представниками районного військового комісаріату відбувся один із таких тематичних семінарів.


За словамиголовного спеціаліста відділення офіцерів запасу і кадрів районного військового комісаріату Тараса Дунаєвського, військова служба – це особливий вид державної служби, який полягає у відповідальній професійній діяльності, придатних до неї за станом здоров’я і віком громадян, пов’язаній із захистом Вітчизни.


Аби присутні краще зрозуміли всі аспекти військової служби за контрактомТ. Дунаєвський окреслив умови вступу на контрактну службу, перспективипобудови кар’єри, перелічені актуальні вакансії та професії, на які є попит в армійських підрозділах. Серед них: водії, механіки-водії, телефоністи, радіотелефоністи, розвідники, навідники та ін.


За інформацією Вікторії Удовіцької, провідного фахівця з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новомиргородської районної філії обласного центру зайнятості, більш детально військовослужбовець зупинився на грошовому та матеріальному забезпеченні та пільгах, які отримають безробітні у разі підписання контракту.Під час заходу наголошувалось на тому, що державна політика сьогодні спрямована на підвищення іміджу Збройних Сил України. З цією метою до її системи впроваджуються нові механізми мотивації залучення незайнятих трудовою діяльністю громадян до військової служби за контрактом.


Усіх охочих, хто виявив бажання підписати контракт зі Збройними Силами України, було запропоновано звернутися до райвійськкомату за більш детальною інформацією.


Інформаційний семінар відбувся у формі змістовного діалогу, адже як з однієї сторони, так і з іншої виникало чимало запитань. 



1000Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: