Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/07/20/nedobudovanii-pam-jatnik-zrobljat-okremim-proektom-rekonstruktsii-naberezhnoi.htm
новини, 20 липня 2018

Недобудований пам’ятник зроблять окремим проектом реконструкції Набережної


Вчора, 19 липня, заступник міського голови Олександр Мосін проінспектував територію біля недобудованого пам’ятника на Набережній, біля якого почали розкрадати тротуарну плитку.


За словами Олександра Мосіна, ініціатива побудувати пам’ятник “Жертвам голодомора” на Набережній виникла ще у 2008 році. Тоді з обласного бюджету було виділено кошти на зведення монумента та благоустрій прилеглої території. Але громада міста виступила проти облаштування пам’ятника на цьому місці, і роботи були припинені, об’єкт залишився в стадії незавершеного будівництва.


- На сьогодні у нас є проект реконструкції Набережної, і це місце буде розглянуто як окремий проект, але з урахуванням того, що вже було побудовано, - зауважив заступник міського голови. - Фахівці попрацюють над проектом і нададуть нам пропозиції, яких змін потребує дана територія.


Оскільки на недобудованому об’єкті почали розкрадати тротуарну плитку, Олександр Мосін запросив начальника міського відділу поліції Дмитра Авдієнка оглянути місце події і в подальшому регулярно направляти піший патруль для контролю порядку на даній території.


1302Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: