Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/18/fiskalna-sluzhba-kirovogradschini-doluchilas-do-vidznachennja-tsogorichnogo-dnja-vishivanki-foto-.htm
новини, 18 травня 2018

Фіскальна служба Кіровоградщини долучилась до відзначення цьогорічного Дня вишиванки (ФОТО)


Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Це свято національної єдності запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку – просто одягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Така дія несе вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. 


Вперше відзначати День вишиванки було запропоновано в 2006 році за ініціативою студентки Чернівецького національного університету. Цю студентську ініціативу підхопили по всій країні, і тепер традиційно кожного третього четверга травня в Україні відзначається День вишиванки. 


Цього дня також підтримали та вшанували українські традиції співробітники Головного управління ДФС у Кіровоградській області та ветерани податкової служби Кіровоградщини, які прийшли у вишиванках на роботу. 


Привітати зі святом податківців та ветеранів служби запросили хорову групу „Горлиця” Кіровоградського районного будинку культури та громадського діяча Олену Надутенко, які заспівали українські народні пісні, читали вірші і гуморески.


Так працівники та ветерани служби відзначили це чудове та вже традиційне свято. Гарний настрій, веселі посмішки та національний колорит вирували сьогодні у стінах фіскальної служби області.



1729Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: