Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/17/minuloi-dobi-rjatuvalniki-4-razi-buksiruvali-avtomobili-z-zametiv.htm
новини, 17 січня 2018

Минулої доби рятувальники 4 рази буксирували автомобілі з заметів (ФОТО)


Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази залучались для надання допомоги водіям на автошляхах.


Так, 16 січня о 13:40 рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське відбуксирували вантажівку «Renault» на автодорозі Київ – Одеса поблизу с. Трояни Благовіщенського району - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


О 20:00 біля с. Олександрівка Олександрійського району на складну частину шляху потрапив вантажний автомобіль «FAB», який доставили на безпечну ділянку дороги рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія.


О 20:29 рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки виїхали для надання допомоги водію легковика ВАЗ 2101, який з’їхав на узбіччя дороги біля с. Тернове Добровеличківського району, та не міг самостійно вибратись на проїжджу частину.


О 23:37 рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця витягли з кювету легковий автомобіль «AUDIQ7» біля с. Костомарівка Бобринецького району.


    


1081Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: