Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/17/v-galerei-elisavetgrad-vidkrietsja-vistavka-zhivopisu-kati-dudnik.htm
новини, 17 жовтня 2017

В галереї «Елисаветград» відкриється виставка живопису Каті Дудник


20 жовтня 2017р в галереї «Елисаветград» відбудеться відкриття виставки живопису Каті Дудник. 


Світ художниці – це чарівний світ дитинства, світлих мрій та добрих казок. Сюжети живописних робіт чарують своєю добротою, щирістю, наповненістю яскравими емоціями, на які так багаті дітлахи.


Незважаючи на те, що тематика робіт Каті казково-дитяча, дорослі також отримають чимало позитивних емоцій від творчості художниці, яка сама підкреслює, що не буває абсолютно дорослих, тому в душі кожен з нас є трохи дитиною і виставка – це гарна нагода порадувати себе. Кому, як не Катерині знати про це, бо ж першим її вчителем малювання був тато, підтримувала та надихала мама, а тепер художниця вже й сама є матусею, та щоденно живе тим самим чарівним світом казок. 


Тож з нетерпінням чекаємо на відвідувачів всіх вікових категорій у нашій галереї, ми впевнені: вам сподобається! 


Біографія


Художниця народилася в 1982 році в місті Ізмаїл.


Початкову художню освіту було отримано в Державній середній художній школі ім. Т.Г. Шевченко (1997-2000рр), а вищу — в Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури — факультет образотворчого мистецтва (2001-2007).


Є членом Ізмаїльської Спілки Художників і молодіжного об'єднання національної спілки художників України.


У 2010 році увійшла до «Єдиного художнього рейтингу» (що включає художників Російської імперії, СРСР, «російського зарубіжжя», Російської Федерації та республік колишнього Радянського Союзу 18-21 століть, що формують світову художню спадщину).


1580Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: