Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/13/teplogenerujuchi-pidpriemstva-kropivnnitskogo-majut-podati-teplo-17-zhovtnja.htm
новини, 13 жовтня 2017

Теплогенеруючі підприємства Кропивнницького мають подати тепло 17 жовтня


Виконавчий комітет міської ради Кропивницького визначився із початком опалювального сезону в обласному центрі.


Відповідно до прийнятого рішення, опалювальний сезон 2017-2018 року у Кропивницькому розпочнеться, якщо середньодобова температура повітря впродовж трьох діб поспіль не перевищуватиме вісім градусів тепла.


Як повідомив начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко, за даними обласного центру з гідрометеорології температура повітря 8 С і нижче прогнозується із 14 по 16 жовтня. Таким чином, вже 17 жовтня теплогенеруючі підприємства міста мають подати тепло до житлового фонду та об’єктів соціально-культурної сфери.


Чи потрапить вчасно теплоносій до осель кропивничан буде залежати від засідання в Кабінеті Міністрів України, де окремим питанням винесена ситуація з початком опалювального сезону у Кропивницькому.


- Ми постійно ведемо складні перемовини з Кабміном і НАК «Нафтогаз України» щодо отримання необхідних лімітів на газ для запуску котелень, - відзначив міський голова Андрій Райкович. – Цьогоріч умови подачі газу достатньо жорсткі. Міська рада погодила договір реструктуризації боргу комунального підприємства «Теплоенергетик» і передбачила кошти у міському бюджеті на 2017 рік для фінансових гарантій виконання зобов’язань підприємством у поточному році.


Члени виконкому доручили двом тепловим підприємствам Кропивницького та підприємствам, які мають на балансі відомчі котельні, вжити невідкладних заходів щодо погашення заборгованості за спожитий газ та послуги його транспортування перед НАК «Нафтогаз України» до 14 жовтня 2017 року.


У той же час, Віктор Кухаренко наголосив, що теплопостачальні підприємства КП «Теплоенергетик» та ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» повністю завершили роботи по підготовці об’єктів теплового господарства до роботи в зимовий період, заплановані заходи виконані на 100 %, технологічно підприємства готові до початку опалювального сезону. Підприємства отримали від інспекції Дердженергонагляду в Кіровоградській області Акти готовності теплових господарств до роботи в осінньо-зимовий період 2017/2018 року. Всі житлові будинки комунальної власності Кропивницького теж отримали паспорти та акти готовності до нового опалювального сезону.


1536Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: