Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/08/23/ponad-dvi-sotni-pismovih-zvernen-otrimali-podatkivtsi-kirovogradschini-z-pochatku-roku.htm
новини, 23 серпня 2017

Понад дві сотні письмових звернень отримали податківці Кіровоградщини з початку року


На розгляд до органів ГУ ДФС у Кіровоградській області станом на 01.08.2017 року надійшло 267 письмових звернень громадян, що на                        63 звернення більше, ніж за відповідний період 2016 року, з них: 261 заява,                  5 пропозиції та 1 скарга, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Із вищезазначених звернень за типом надходження всі звернення надійшли листами: 127 надійшло поштою (безпосередньо від громадян),                       2 звернення – на особистому прийомі, 15 звернень через органи влади,        119 звернень через уповноважену особу та 4 звернення від інших органів, установ, організацій. 


За результатами виконання: 259 звернень виконано в термін та                          8 звернень знаходяться на виконанні.


Всього протягом січня – липня 2017 року звернулися 271 громадянин. Основні питання, що порушують громадяни в зверненнях стосуються переважно контрольно-перевірочної роботи, адміністрування податків, відмови в отриманні реєстраційних номерів облікових карток платників податків, інформування про ухилення від сплати податків та щодо праці і заробітної плати.


У січні – липні ц.р. в органах ГУ ДФС у Кіровоградській області здійснено 118 прийомів за зверненнями громадян, з них: 114 заяв та                    4 пропозиції, яким надана усна відповідь (надано роз’яснення). 


Переважна більшість звернень громадян, що надійшли під час особистого прийому, стосувалися адміністрування податків, контрольно-перевірочної роботи, реєстрації та обліку платників. 



1319Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: