Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/10/munitsipalne-bjuro-strizhakova-zaproponuvalo-kompleksnu-pidtrimku-osbb-mista-foto-.htm
новини, 10 березня 2017

Муніципальне бюро Стрижакова запропонувало комплексну підтримку ОСББ міста (ФОТО)


Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків нашого міста можуть розраховувати на комплексну підтримку від Муніципального бюро громадського діяча Артема Стрижакова. Днями Бюро презентувало загальноміський проект з підтримки ОСББ. Про це йдеться на офіційній сторінці Бюро в Фейсбуці.


Презентація проекту відбулася в конференц-залі Торгово-промислової палати і зібрала понад 70 голів ОСББ обласного центру. Необхідність в підтримці виникла в зв'язку з тим, що зараз голови ОСББ стикаються з низкою бюрократичних проблем і жахливим станом будівель, переданих владою.


Найпоширеніші проблеми вони озвучили на презентації. Це виготовлення технічної документації на багатоквартирний будинок, приватизація або передача в постійне користування прибудинкової території. Також людей турбують необґрунтовані тарифи на вивезення сміття і питання технічного обслуговування ліфтів. Але найболючіші  питання - це, безумовно, поганий стан дворових доріг, під'їздів, дахів і освітлення дворів.

 

У Бюро зазначають, що, з огляду на масовість звернень городян, вирішили винести свою роботу з підтримки ОСББ на загальноміський рівень. Так, надається комплексна допомога з питань колізій законодавства з ОСББ, в тому числі, юридична, а також з благоустрою будинків і прибудинкових територій.


За інформацією, проблемні питання, які під час зборів озвучили голови ОСББ, протягом тижня будуть оброблені та проаналізовані. Про результати та заплановану роботу Бюро повідомить наступного тижня.




          

1317Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: