Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/21/kropivnitski-velobaikeri-kreativno-poproschalis-iz-zimoju-video-.htm
новини, 21 лютого 2017

Кропивницькі велобайкери креативно попрощались із зимою (ВІДЕО)


Кропивницькі велобайкери креативно попрощались із зимою, влаштувавши екстремальні снігові велоперегони. Участь у змаганнях узяли до півсотні містян різного віку, а допускали до них усіх охочих, хто мав велосипед і захисний шолом, ідеться в сюжеті Олени Шворак ТСН канал 1+1


Учасники змагань розвіяли усталену думку, начебто велосипедна пора – це лише літо. Вони влаштували екстремальні снігові велоперегони. Участь у змаганнях узяли до півсотні містян різного віку. Допускали до них усіх охочих, хто має велосипед і захисний шолом. Учасники змагань розвіяли усталену думку, начебто велосипедна пора - це літо.


Трасу довжиною півтора кілометра рівняли лопатами з міркувань безпеки. Вкриту снігом вузьку лісову стежину з неочікуваними підйомами та поворотами долали всі охочі, а кращих визначали за категоріями – віком і статтю.


Хтось долав дистанцію в надії на перемогу, а комусь нагородою була сама нагода дістатися до фінішу. Там усіх частували гречаню кашею з походних казанів. "Траса, котра на перший погляд здається простою, елементарною, завдяки погоді ускладнилася буграми, рихлим снігом. Відповідно, не тільки їхали, але й бігли місцями", - зізнається учасник гонки Євген Рига.


Організатори переконані, що сніг і лід – це не привід відмовлятися від двоколісного засобу пересування. Зимові перегони в Кропивницькому відбуваються уже вшосте.


"Люди, як ви бачите, дісталися з домівок своїх по такій погоді, по такій каші. Видно драйв, адреналін, азарт. Кожного року зростає кількість учасників, кожного року зростає майстерність учасників", - розповів координатор вело клубу Денис Ярошенко.


3303Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: