Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/20/na-kirovogradschini-proanalizujut-shemi-teplopostachannja-chotiroh-naselenih-punktiv-de-kilkist-zhiteliv-ponad-20-tisjach.htm
новини, 20 лютого 2017

На Кіровоградщині проаналізують схеми теплопостачання чотирьох населених пунктів, де кількість жителів понад 20 тисяч


Відповідне доручення надійшло до облдержадміністрації від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко на щотижневій апаратній нараді. 


На Кіровоградщині чотири населених пункти, де кількість жителів – понад 20 тисяч. Це міста обласного підпорядкування: Кропивницький, Олександрія, Знам'янка та Світловодськ. Схеми теплопостачання, які будуть затверджені профільним Міністерством у зазначених містах, повинні передбачати оптимальне поєднання систем централізованого та автономного теплопостачання. 


– До нового опалювального сезону потрібно подати на погодження до Мінрегіону схеми теплопостачання ваших міст, – наголосив Сергій Коваленко міським головам відповідних населених пунктів. – Однак, уже зараз можна говорити, що максимальний перехід на автономні системи теплопостачання не дає в результаті зменшення кількості споживання газу підприємствами теплової енергетики.


2219Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Олександр21 лютого 2017 08:52
0
Сергію Коваленко іноді краще промовчати... Задача Ваших підприємств спалити якнайбільше газу. Споживач за все заплатить. А якщо всі перейдуть на автономне опалення, це не зменшить споживання газу підприємствами теплової енергетики? Під Вашим керівництвом мабуть -ні.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: