Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/19/rjatuvalniki-kilka-raziv-za-dobu-buksiruvali-avtomobili-foto-.htm
новини, 19 грудня 2016

Рятувальники кілька разів за добу буксирували автомобілі (ФОТО)


Впродовж доби 17 грудня рятувальники Кіровоградщини неодноразово залучались до надання допомоги водіям транспортних засобів, які потрапили на ускладнені ділянки дороги та не змогли самостійно вибратись з них, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, перше повідомлення до Служби порятунку «101» надійшло із смт Вільшанка. На одній з вулиць районного центру застряв вантажний автомобіль «MAN». На допомогу прийшли рятувальники 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС в області, які відбуксирували вантажівку до місця звідки вона вже продовжила рух самостійно.


Рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ залучались до надання допомоги по вилученню з кювету автомобіля «Renault Trafik» на 580-му кілометрі автошляху Стрий-Знам’янка.


У м. Новомиргород на території заповідника «Панські гори» рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини надали допомогу по буксируванню легкового автомобіля «Shevrolet Lacetti» з ускладненої ділянки дороги.


В Устинівському районі рятувальники 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували вантажного автомобіля «ГАЗель» з ускладненої ділянки дороги біля с. Докучаєве.


 



1194Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: