Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/06/02/kirovogradski-pravoohorontsi-zatrimali-domushnika-.htm
новини, 2 червня 2015

Кіровоградські правоохоронці затримали "домушника"


31-річний раніше судимий житель обласного центру обікрав 8 будинків мешканців приватного сектору. За скоєне чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.


Повідомлення про крадіжки з помешкань громадян почали надходити до Кіровоградського міськвідділу міліції з початку березня. У кожному з випадків злодій потрапляв до чужого житла через вікно. Як правило, крадій виносив побутову техніку, зокрема телевізори, фотоапарати, мобільні телефони.


«Здобич» молодик продавав, а отримані кошти витрачав на власні потреби.

- Злодія, від дій якого потерпіли жителі обласного центру, днями правоохоронці затримали, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Валентин Хоменко. – Чоловіка підозрюють у скоєнні 8 крадіжок.

Частину крадених речей правоохоронці вилучили.



За цими фактами розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Підозрюваний раніше був судимий за скоєння майнових злочинів.


За матеріалами Кіровоградського МВ

УМВС України в Кіровоградській області


2025Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: