Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 травня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/05/28/u-kirovogradi-zatrimali-zlodija-jakii-pivroku-perehovuvavsja-vid-slidstva.htm
новини, 28 травня 2015

У Кіровограді затримали злодія, який півроку переховувався від слідства


Скоївши на території міста кілька крадіжок, 30-річний злодій втік за межі області.


Повідомили у Кіровоградському МВ УМВС в області.


Від дій чоловіка потерпіла 34-річна жителька обласного центру. Перебуваючи у магазині, злодій побачив на стільці продавця-консультанта сумочку з особистими речами. Дочекавшись зручної миті, коли біля робочого місця продавця нікого не було, чоловік викрав сумку з планшетом та грошима.


Крім того, підозрюваний ошукав 55-річного місцевого жителя. Чоловік похилого віку прийшов до юридичної контори у справах. Коли кіровоградцю не вдалося уладнати юридичні питання, шахрай скористався ситуацією й вирішив «допомогти» у вирішенні проблем. Увійшовши в довіру до потерпілого, зловмисник поцупив його мобільний телефон та гроші.


Щоб уникнути покарання за вчинене, зловмисник втік із міста у невідомому напрямку.

- У результаті проведення слідчо-розшукових заходів працівники міліції вийшли на слід зловмисника й затримали його. Як виявилося, чоловік і на території Одеської області скоїв низку крадіжок, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко.


За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.


2252Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: