Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2015/02/02/u-kirovogradskii-oblasti-za-dobu-vrjatovano-7-ribalok.htm
новини, 2 лютого 2015

У Кіровоградській області за добу врятовано 7 рибалок

31 січня у Світловодському районі Кіровоградської області рятувальниками ДСНС врятовано 7 рибалок. Виклики до Служби порятунку «101» надходили у різний час, від людей, які окремо рибалили на льоду Кременчуцького водосховища, повідомляє У ДСНС у Кіровоградській області.

Через відлигу лід навколо відчайдухів розмило, тож вони опинилися на «острівках» посеред водойми. О 15:05 зателефонували двоє рибалок, які знаходилися на льоду та не могли самостійно дістатися до берега. Працівники рятувально-водолазного відділення ДПРЧ-17 м. Світловодськ У ДСНС в області на човні доправили обох чоловіків до берега. За таким же сценарієм врятували і двох наступних рибалок, які звернулися до Служби порятунку вже за 40 хвилин. 

Наступного жителя Світловодська, який не міг вибратися з крижини, врятували вже о 17:25. Одразу ж надійшов інший тривожний виклик – на льоду знаходився 62-річний місцевий житель. У лічені хвилини чоловік теж був доставлений на берег. Вже о 19:20 був врятований 61-річний любитель підлідного лову риби – його на аероглісері «Пегас» оперативно доправили до берега. 

Завдяки оперативності рятувальників вдалося уникнути людських жертв. Проте, нагадуємо громадянам, що виходити на кригу у період потепління може бути смертельно небезпечно!


2130Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: