Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 жовтня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/10/15/tehniku-pozhezhno-rjatuvalnogo-garnizonu-kirovogradschini-perevirili-na-gotovnist-do-zimi-foto-.htm
новини, 15 жовтня 2014

Техніку пожежно-рятувального гарнізону Кіровоградщини перевірили на готовність до зими (ФОТО)

З 1 по 10 жовтня в підрозділах Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області проходила перевірка техніки та аварійно-рятувального обладнання щодо готовності до застосування під час ліквідації наслідків надзвичайних подій і ситуацій, характерних для зимового періоду. З цією метою було здійснено 50-кілометрові випробувальні марші пожежних, аварійно-рятувальних та спеціальних автомобілів, повідомляє У ДСНС у Кіроовградській області.



Після автопробігу відбулось розгортання спеціального аварійно-рятувального обладнання та відпрацювання нормативів. Після маршу вся залучена техніка пройде технічне обслуговування. 

- Ця перевірка відіграє дуже важливу роль у підготовці пожежно-рятувальних підрозділів до виконання завдань за призначенням в зимовий період, адже усі ми пам’ятаємо попередні зими, коли багато людей, у тому числі водіїв на автошляхах, лікарів швидкої, працівників комунальних служб покладались на допомогу рятувальників. 


Тому техніка, як і особовий склад, повинні стовідсотково бути у бойовій готовності, щоб вчасно зреагувати на виклики природної стихії або техногенні загрози. – Зауважив начальник У ДСНС в області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак.

1633Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: