Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/06/13/u-kirovogradi-pid-chas-zemelnih-robit-vijavleno-artsnarjad-chasiv-drugoi-svitovoi-viini.htm
новини, 13 червня 2014

У Кіровограді під час земельних робіт виявлено артснаряд часів Другої Світової війни

12 червня в приватному житловому секторі по вул. Богуна, що в районі Балашівки в обласному центрі, було виявлено боєприпас часів Другої Світової війни. На знахідку натрапили робітники, які копали яму під газові комунікації. Працівники дотрималися правил безпеки - одразу ж викликали рятувальників, 

не намагалися переносити боєприпас та порушувати його цілісність, а місце знахідки позначили, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.

Отримавши повідомлення, на місце події прибули працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області. 

Сапери обстежили територію міношукачем та вилучили 122 мм артилерійський снаряд. Його знешкодили цього ж дня на спеціальному майданчику. За словами фахівців, можлива дальність розльоту осколків подібних снарядів становить до 850 метрів. 

[img src="http://www.kirovograd.net/data/news_images/name/large/2200?1402658979" alt="">Тож, наголошуємо, що слід бути вкрай обережними при виявленні такого предмету.

1550Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: