Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2014/04/02/rjatuvalniki-dopomogli-molodii-mami-vizvoliti-z-kvartirnogo-polonu-pivtorarichnu-kirovogradku.htm
новини, 2 квітня 2014

Рятувальники допомогли молодій мамі визволити з квартирного «полону» півторарічну кіровоградку

Минулої доби за номером «101» надійшло повідомлення від молодої мами, яка прохала рятувальників негайно приїхати, адже не могла потрапити до квартири, де зачинилася її півторарічна донька. Жінка розповіла, що вийшла з житла, а коли повернулася, дитина вже зачинила двері зсередини. Відкрити їх знову малеча не могла - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.

Працівники оперативно-координаційного центру запевнили жінку, що з її донечкою буде все гаразд. Тим часом, на місце події у лічені хвилини прибув підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №1.

По автодрабині до вікна балкону піднявся сержант служби цивільного захисту Олександр Біліченко, який заспокоював дівчинку, що час від часу починала плакати. Під час розмови дитина заспокоювалася. А рятувальник потрапив до квартири та відкрив двері зсередини. Зайшовши до квартири, мати переконалася, що її донька вже у безпеці.


1712Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: