Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 грудня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/12/19/iz-tsinoju-na-gaz-268-dolariv-u-evropu-ruhatisja-legshe-oleksandr-mosin.htm
новини, 19 грудня 2013

Із ціною на газ 268 доларів у Європу рухатися легше – Олександр Мосін

Поїздкою Президента у Москву певна частина політиків просто лякала увесь український народ, вважає депутат Кіровоградської міської ради Олександр Мосін.

Зате результат дає підстави для оптимізму, а не істерики. Головне – ціна на газ. Вона зменшилася у півтора раза, і це стратегічна перемога Януковича. Газ своєю непомірною ціною допік до печінок…

Мир на торговельному фронті з Росією означає стабільну роботу десяткам тисяч українців.

Продовження знакових проектів у енергетичному і транспортному машинобудуванні, у створенні сучасних літаків – це ще один крок на шляху до євроінтеграції. Бо будь-яку галузь не можна модернізувати, привести ключові параметри до європейських вимог, якщо вона стоїть, не працює, не виробляє продукту, не рухається вперед.

Солідні кредитні кошти, а 15 мільярдів доларів під 5 відсотків (погодьтеся, це досить високий результат переговорів української сторони) дадуть можливість не тільки легше долати наслідки кризи в економіці, а й спокійніше почати новий рік, ухвалити бюджет, не зупинити соціальні проекти.

Зараз необхідно усім підтримати позицію Президента, зробити усе можливе, щоб Україна у зовнішніх переговорах, у діалозі з ЄС змогла продемонструвати сильні аргументи, наші міцні прагенння рухатися по обраному, європейському шляху.


2959Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: