Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 грудня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/12/06/manuhin-azarov-viznachiv-sered-prioritetiv-na-2014-rik-rozvitok-regioniv-i-budivnitstvo-dorig.htm
новини, 6 грудня 2013

Манухін: Азаров визначив серед пріоритетів на 2014 рік розвиток регіонів і будівництво доріг

Те, що чинний Уряд залишається працювати над виконанням поставлених завдань, важливо для всієї України і для Кіровоградщини зокрема. Про це повідомив депутат облради, голова постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності, зв'язків з органами місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою Валерій Манухін.

Мені, як депутату обласної ради, дуже добре зрозуміло, над чим і як працюють органи державної влади у столиці й на місцях. Чинна влада відповідає за реалізацію взятих зобов'язань, за реалізацію конкретних проектів у кожному місті, районі чи селі. У стратигічних Президентських програмах, у обласній програмі "Центральний регіон 2015" чітко вказано, що треба займатися розвитком територій, будівництвом і ремонтом доріг, створенням нормальних умов для життя людей.

Все це співпадає з тим, про що говорить у своїй заяві очільник Уряду Микола Азаров, визначаючи пріоритети державної політики на 2014 рік: розвиток регіонів, будівництво й ремонт доріг місцевого значення, розвиток медицини на місцях. Але для того, щоб усі соціальні програми працювали, треба забезпечити безперебійну роботу підприємств, виконання надходжень до бюджету, стабільне підвищення рівня життя громадян. Такі серйозні речі вирішуються не на Майдані, а там, де є реальний сектор економіки; і вони належать до компетенції влади, яка сьогодні працює в Україні. Необхідно як найшвидше припинити протистояння, почати діалог і знайти порозуміння. Якщо опозиційні лідери справді хочуть кращого життя, як в Європі, для простих українців, то треба не бульдозерами їхати, а просто прийти в Кабмін і почати конструктивну розмову.

2684Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: