Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 листопада 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/11/01/tetjana-stritevich-provela-trening-dlja-zhinok-novoukrainskogo-raionu.htm
новини, 1 листопада 2013

Тетяна Стрітьєвич провела тренінг для жінок Новоукраїнського району

Тренінг з основ особистої мотивації та творчих методик для жінок Новоукраїнського району провела у суботу 26-го жовтня у Новоукраїнській районній бібліотеці мисткиня Тетяна Стрітьєвич.

 

Тренінг став частиною масштабного проекту «Програма захисту трудових прав жінок, що мешкають у сільській місцевості», що його впроваджує на території кількох областей України "Фундації Прав Людини" за підтримки Посольства Фінляндії в Україні. Під час тренінгу запрошені учасники змогли більше дізнатися про творчі методики і практики, про мотивацію до занять мистецтвом та ручною роботою. Загалом же метою проекту посилення співпраці громадських організацій, бібліотек, центрів зайнятості, влади та місцевого бізнесу для допомоги жінкам у самореалізації, у питаннях особистісного зростання, професійної орієнтації.

 

Понад двадцять жінок-учасниць тренінгу, люб’язно запрошені до затишного приміщення працівниками районної бібліотеки, ділилися враження про те, що дійсно отримали багато позитивних емоцій, гарну мотивацію до творчої діяльності та самореалізації. Наступної суботи – 2-го листопада, - у районі відбудеться наступний тренінг, який стосуватиметься основ та практик хенд-мейд, себто ручної роботи. Записатися на участь у ньому можна у Кіровоградському прес-клубі реформ (партнер проекту), який забезпечує учасників роздатковими матеріалами, матеріалами для творчості, кавою та чаєм під час перерв.

2990Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: