Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/07/17/v-oleksandrii-cholovik-vlashtuvav-striljaninu-z-balkonu-kvartiri.htm
новини, 17 липня 2013

В Олександрії чоловік влаштував стрілянину з балкону квартири

Працівники міліції вгамували хулігана, що влаштував стрілянину з балкону квартири. Ним виявився 42-річний житель міста Олександрії Кіровоградської області. Правоохоронці, що прибули на місце пригоди, вмовили чоловіка припинити протиправні дії та відчинити їм двері. За скоєне йому загрожує до п’яти років обмеження волі, повідомляє СЗГ УМВС в Кіровоградській області. 

- До Олександрійського міського відділу міліції звернулися місцеві жителі, які повідомили, що у одному з будинків пролунали звуки, схожі на постріли. – розповідає в.о. першого заступника начальника міськвідділу Віталій Гінцар.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці чимало часу витратили на те, аби вмовити чоловіка впустити їх до помешкання. Коли зловмисник все ж відчинив двері, стало зрозуміло, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

«Попередньо працівники міліції встановили, що спочатку олександрієць вистрілив кілька разів всередині квартири, а потім вийшов на балкон, де почав стріляти у повітря. Приводом до таких дій чоловіка нібито стали особисті сімейні негаразди» – повідомив Віталій Вікторович.

На щастя, інцидент обійшовся без потерпілих. Правоохоронці вилучили у зловмисника мисливську вогнепальну рушницю, яку він зберігав без відповідних документів, а також патронтаж з понад 30-ма набоями та більше 60 пустих гільз. Зброю і боєприпаси направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді накладення штрафу, арешту на строк до шести місяців або обмеження волі до п’яти років. Наразі слідство триває.

Нагадаємо, що ввечері 6 липня в Кіровограді водій стріляв у пішохода, який випадково зачепив ліктем автівку.

2430Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: