Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: ТСН
Дата: 10 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/07/10/sjuzhet-tsn-pro-striljaninu-u-kirovogradi.htm

Сюжет ТСН про стрілянину у Кіровограді

ТСН

У Кіровограді 33-річний водій авто розстріляв випадкового перехожого - хлопець необачно зачепив машину, йдеться у сюжеті  ТСН.

Інцидент стався пізно ввечері 6 липня на провулку завширшки щонайбільше три метри. Зазвичай, це пішохідна зона. Лише зрідка тут проїздять автомобілі до розташованих неподалік гаражів.

Потерпілий розповів, що у ніч на Івана Купала разом із нареченою повертався додому. Повз проїжджала машина, яку чоловік випадково зачепив ліктем. Водій зупинився і вискочив із салону.

"У мене нога підвернулася, і я так буквально провів ліктем по машині, не вдарив нічого. Він виходить з машини і каже: "Стояти!". Перший постріл - я чітко чув - був в ногу. А другий я взагалі не чув. Я тут провів - а тут кров", - пригадав потерпілий Олег Бур'янов.

Поранивши людину в ногу та шию, водій поїхав геть. Потерпілого "швидка" терміново доправила до лікарні з пораненням м'яких тканин шиї.

"Хвилин 20-25 тривала операція. Вийшов лікар і сказав, що він народився в сорочці. Тому що міліметр вправо, міліметр вліво - це була б сонна артерія, і невідомо, що б зараз було з ним", - зауважила наречена потерпілого Любов Караванська.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Стрільцю інкримінують хуліганство із застосуванням зброї. Йому загрожує до семи років ув'язнення. Однак зараз підозрюваний на волі.

"Поки він не буде затриманий. Тому що наразі дуже великі протиріччя між потерпілим і підозрюваним. Коли ми з'ясуємо справжню причину всіх мотивів події, тоді ми вживемо запобіжний захід", - пояснив керівник міського відділу міліції Юрій Колибєлкін.

За версією нападника – це був самозахист. Мовляв, це пішохід напав на нього. Однак поспілкуватися зі стрільцем не вдалося: впродовж двох днів журналісти не змогли застати чоловіка вдома.

Тим часом потерпілий за три тижні одружується. Лікарі переконують, що до весілля поранення загоїться.

 Нагадаємо, що офіційна версія МВС про інцидент з'явилась лише вчора, хоча сама подія відбулась у суботу.


5948Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: