Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/07/16/zavtra-na-okruzhnii-znov-straikuvatimut-perevizniki.htm
новини, 16 липня 2013

Завтра на окружній знов страйкуватимуть перевізники

Завтра, 17 липня 2013 року о 10 годині 00 хвилин, в м. Кіровограді, на окружній дорозі (виїзд з міста в напряку м. Бобринець) відбудеться акція протесту представників малого та середнього бізнесу, в якій візьмуть участь понад чотириста водіїв вантажних транспортних засобів.

  Учасники акції вимагатимуть від органів державної влади рівного застосування п. 22.5 Правил дорожнього руху України до всіх учасників ринку вантажоперевезень в частині накладання штрафів за перевантаження транспортного засобу, введення обмеження на застосування «тахографів» перевізниками, які здійснюють перевезення в межах України, зокрема в період жнив.

Організатори закликають всіх хто небайдужі до людських проблем, хто проти встановленого владою режиму, проти нерівного застосування законодавства України до суб’єктів господарської діяльності, взяти  участь в даній акції та висловити підтримку звичайним українським водіям.

Нагадаємо, що приватні перевізники почали бастувати ще минулого тижня.

4400Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: