Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/03/15/prodovzhuetsja-promo-proekt-scho-iogo-dlja-elisavet-basket-realizovue-jane-vika-creative-group-.htm
новини, 15 березня 2013

Продовжується промо-проект, що його для «Єлисавет-Баскет» реалізовує «Jane&Vika Creative Group»

Минулого тижня керівництво кіровоградського БК «Єлисавет-Баскет» та «Jane&Vika Creative Group» почали промо-акцію, яка спрямована на популяризацію баскетболу нашому місті, а також – на привернення уваги молоді, зокрема – дівчат, до цього динамічного, цікавого, гармонійного виду спорту.

Читайте також: Єлисавет-Баскет почав промо-проект спрямований на популяризацію баскетболу

Як розповідає президент клубу Руслан Згривець, у рамках проекту буде створено серію фото із дівчатами-спортсменками. Фото будуть використані, у тому числі, для створення сувенірної продукції - календарів, листівок - для фанатів команди. У творчій команді проекту – відомі у Кіровограді, та й не тільки, майстри. Це стиліст Наталя Горбачова, фотограф Глафіра Ковальова та майстер зачісок Анна Тішкус.

До речі, нещодавно Глафіра відкрила свою персональну виставку у галереї "ЄлисаветграД (більше читайте ось тут), а Наталя та Анна тільки-тільки закінчили працювати по проекту щодо створення святкового календаря "Леді Єлисаветграда", над яким працювали разом із Ірино Ніколаєнко (студія "PhotoArtProject") - більше читайте тут

Серед перших результати проекту зможуть побачити читачі журналу «Ланруж», адже вже у квітневому номері одна зі спортсменок у незвичному для вболівальників образі буде на сторінках журналу.

На даний момент вже взяли участь у зйомках Анна Ніколаєва, Наталя Рисіна, Аліса Назаревич (на фото) та Стефані Раймонд. На черзі - інші спортсменки. До речі, цієї суботи та неділі (кожна гра - о 15.00) наші дівчата змагатимуться із суперницями у Кіровограді - приходьте та вболівайте - ігри будуть на факультеті фізичного виховання пед.університету.


Далі дивіться робоче відео зі зйомок Аліси Назаревич. Сьогодні, до речі, будуть зйомки за участі Олени Жержерунової, капітана команди.

P.S. Дякуємо за допомогу в обробці робочого відео Ользі Гріднєвій!

4475Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: