Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко центр
Дата: 19 квітня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/04/19/komp-juterna-gramotnist-dlja-ljudei-povazhnogo-viku.htm
афіша, 19 квітня 2022

Комп'ютерна грамотність - для людей поважного віку

Гончаренко центр
Не завжди легко опанувати нові навички, особливо у такі складні часи та у поважному віці, коли думки зайняті переживаннями за дітей, онуків і Україну. Але трагічні сторінки історії мають бути зафіксовані, у тому числі з використанням сучасних технологій. Тому засновниця фундації "Вік щастя" Наталя Бондаренко запрошує людей поважного віку на курс занять, щоб опанувати основи роботи із комп'ютером.


Пані Наталя - керівниця Центру розвитку дорослих при комунальному центрі культури і довкілля із міста Слов'янськ. Саме звідти, з Донецької області керівництво закладу змогло евакуювати ноутбуки, на яких і будуть відбуватися заняття у Кропивницькому Гончаренко центрі. Завдяки щедрій підтримці наших земляків та землячок, котрі живуть у штаті Флорида, США, було придбано і додаткові гаджети для занять (зокрема, комп'ютерні мишки), тож працювати буде зручно.

Перше заняття відбудеться у четвер, 21 квітня о 15.00. Щоб зареєструватися на курс, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/DF9O6oc - і очікуйте на запрошення, яке ми надішлемо через Телеграм. Переконайтеся, що ви записали у форму свій номер телефона, на якому є Телеграм. І запишіть собі у мобільний робочий телефон Гончаренко центру - 050-884-97-16.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop ВАЖЛИВО: У разі настання повітряної тривоги ми перервемо захід і ви зможете піти в укриття поруч із центром (у підвалі церкви).

5863Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: