Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко Центр Кропивницький
Дата: 16 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/06/16/maister-klas-iz-sotsialnih-tantsiv.htm
афіша, 16 червня 2021

Майстер-клас із соціальних танців

Гончаренко Центр Кропивницький

Хочете відчути легкість і задоволення у танці? Тоді майстер-клас із соціальних танців у Кропивницькому Гончаренко Центр - саме те, що треба! Записуйтесь!​

​Майстер-клас проводуть у понеділок, 21 червня тренери танцювальної школи "Alma Кропивницький" Юлія Іванова та Олександр Теніченко. Вони навчать вас базових кроків одного із найкрасивіших танців - бачати. Це пластика, гармонія, краса рухів, яка доступна кожному та кожній!

​Щоб взяти участь, будь ласка, заповніть реєстраційну форму - https://cutt.ly/knLPlby - і напередодні (19-20 червня) вам зателефонують та запросять. Через карантинні заходи кількість місць обмежена.

​Адреса Гончаренко центру: вул.Велика Перспективна, 4 а - другий поверх (вхід з правого боку будівлі, на першому поверсі працює SushiMaster). Майстер-клас почнеться о 15.00 та триватиме біля 1,5 години. Якщо вас запросять, одягніть зручне взуття без підборів - кроси, або мокасини.

​Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

2900Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: