Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 19 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/09/19/anons-zahodiv-biblioteki-im-chizhevskogo-19-25-veresnja-.htm
афіша, 19 вересня 2016

Анонс заходів бібліотеки ім. Чижевського (19 – 25 вересня)

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


Книжкові виставки: У відділі обслуговування користувачів - до Дня партизанської слави  відбудеться презентація книжкової виставки “Шляхами перемог, шляхами партизанської слави”, а до Міжнародного дня туризму, який відзначається наприкінці вересня,  - презентація книжкової виставки «Феєрія світових мандрівок». 19 вересня запрошуємо на презентацію книжкової виставки «Літературні обрії Михайла Грушевського». Нагадаємо, що 29 вересня відзначається 150-та річниця від дня народження  видатного громадського діяча, революціонера Михайла Грушевського. 


До уваги вчителів, викладачів вищих навчальних закладів та свідомих студентів. Запрошуємо організовані групи для презентацій та ознайомлення з інформаційними ресурсами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського. Для вас  - новітні видання з економічних, природничих, історичних дисциплін, сучасної української та англійської мови, літератури. Для запису телефонуйте (0522) 22 58 90.  


Безкоштовне вивчення англійської мови. Увага! Запрошуємо на заняття з вивчення англійської. Відділ документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського чекає усіх бажаючих щодня, крім вихідних, з 19 вересня о 17.00  на спілкування. 


Кіноклуб «Екран» запрошує 21 вересня о 15.00 на перегляд фільму. «Якщо» —дивовижний фільм про пригноблення людської особистості, на прикладі подій закритого закладу освіти. Режисером фільму став Ліндсей Андерсон. Фільм отримав гран-прі Міжнародного Канського кінофестивалю.


Літній читальний зал


В суботу, 24 вересня, з 16.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» завершує роботу літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Останньої вересневої суботи буде презентований роман Роберта Стівенсона «Острів скарбів». Роман класика шотландської літератури Роберта Стівенсона розповідає про пригоди команди бувалих моряків у пошуках захованих піратських скарбів на далеких островах. Які активності чекають навколо презентації цієї книги, кропивничани та гості міста можуть дізнатися в парку. Особлива увага цього дня буде приділена дітям – для них розваги, розмальовки, ігри та ін.   Послуги надаються безкоштовно.


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ


Деталі в розділі “Що нового”.

                    

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


3448Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: