Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 19 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/09/19/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-19-25-veresnja-.htm
афіша, 19 вересня 2016

Афіша бібліотеки для юнацтва (19 -25 вересня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки та виставки творчих робіт:


з 19 вересня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «М. Грушевський: між історією й політикою», яка присвячена 150-річчю від дня народження видатного діяча української історії.


В історію Михайло Сергійович Грушевський увійшов як учений, педагог, громадський і політичний діяч, публіцист, історик і письменник та перший президент України. Грушевський, гігант української історіографії, автор неперевершеної "Історії України-Русі", творець найбагатшої наукової спадщини, є гідним символом української науки, культури, державності. 


Погортати сторінки біографії видатного історика зможуть усі відвідувачі виставки.


з 21 вересня у відділі абонементу до Дня партизанської слави відкриється книжкова виставка «Партизани в історії нашого краю».


Партизанський рух у Кіровоградській області розпочався з перших днів окупації, у серпні 1941-го. На Кіровоградщині було створено та діяло 20 партизанських загонів і одне партизанське з’єднання, що складалося з 7 партизанських загонів. 


Пам’ять про героїв – партизан та підпільників, мужність яких є безприкладним взірцем справжнього патріотизму і любові до своєї батьківщини, завжди житиме серед нас. 


Масові заходи:


19 вересня о 13.00  відбудеться зустріч з редактором спортивного тижневика «Спортревю NEW» Юрієм Ілючеком. Під час зустрічі Юрій розповість відвідувачам заходу, як він отримав акредитацію та разом із 17-ма українськими журналістами полетить у Ріо-де-Жанейро, де висвітлюватиме Олімпійські ігри.


20 вересня о 8.00 та 23 вересня об 11.00 працівники відділу популяризації книги проведуть історичний екскурс «Шляхами звитяги: подвиг заради майбутнього», під час якого розкажуть про мужність і патріотизм захисників України, подвиги, які вони роблять заради держави та зміцнення єдності Українського народу.


20 вересня о 14.00 запрошуємо на чергове засідання клубу «Профі». Цього разу відбудеться зустріч з сімейством Фірсових і темою засідання стане «Професія художній кераміст». Вся родина художників - керамісти. Голова родини - Фірсов Микола Іванович, дружина Фірсова Неля Федорівна та двоє синів - Фірсов Олександр та Фірсов Сергій. Під час зустрічі будуть продемонстровані керамічні роботи митців.


22 вересня  о 14.45 працівники відділу популяризації книги проведуть бібліоквест «Мовний дивосвіт». Учасники заходу подорожуючи відділами бібліотеки будуть дізнаватися про історію рідної мови, подорожувати сторінками орфографії та пунктуації, знаходити відповіді на запитання з української літератури та літератури рідного краю.

  

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; тел. 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01.  


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


2799Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: