Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 29 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/08/29/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-29-serpnja-4-veresnja-.htm
афіша, 29 серпня 2016

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (29 серпня - 4 вересня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


1 вересня о 9.00 у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів до Дня Знань відбудеться відео-екскурс «Щоб у серці жила Батьківщина». 


1 вересня о 10.00 відділ дитячого та сімейного читання запрошує всіх бажаючих на медіа-подорож «Від єдності до незалежності». На вас чекають цікаві ігри та вікторини.

 

1 вересня о 10.00 запрошуємо всіх бажаючих відвідати поетичну композицію «Розмаїта Україно, в нашім серці ти - єдина!», присвячену Дню Знань, що проходитиме у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам.


4 вересня о 10.00 працівники відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів запрошують всіх бажаючих на бібліотечне караоке «Чарівний голос Кропивницького».


Також з початку навчального року у відділі діятиме книжкова виставка «На борту шкільного корабля», де кожен бажаючий зможе взяти собі літературу, що допоможе школярам під час навчального процесу.


«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 


Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


2812Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: