Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 8 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2023/06/08/-ukrainski-volonterki-iz-ssha-vtrete-peredali-medichne-obladnannja-u-likarnju-kropivnitskogo.htm
політика, 8 червня 2023

​Українські волонтерки із США втретє передали медичне обладнання у лікарню Кропивницького

Кропивницький Гончаренко центр

Три палети коробок із медикаментами та іншим необхідним медичним спорядженням зібрали та передали у Кропивницький українки, які зараз живуть у штаті Небраска, США

«Наші друзі, родичі, близькі живуть у різних містах України, і ми хочемо наблизити перемогу якнайшвидше!», - каже доцентка кафедри неврології університету штату Небраска Ольга Таращенко, яка разом з колежанками координувала збір та передачу гуманітарної допомоги за океаном. Крім пані Ольги над цим проектом з квітня минулого року працює ціла команда - пані Валентина Гуменюк, родом із Одеси, пані Віка Машинсон з Дніпра та пані Люба Бутсіяк зі Львову.

«Я фахівчиня із лікування епілепсії, працювала у Києві, але давно живу в Америці. Часто дивлюсь виступи Олексія Гончаренка онлайн, і рада, що ми знайшли такі надійні контакти для передачі гуманітарної допомоги», - ділиться пані Ольга Таращенко.Це вже втретє, за підтримки мережі Гончаренко центрів, вантаж прибув на Південь України, у Миколаїв, а потім був доправлений на Кіровоградщину, де медикаменти отримав колектив Лікарні Швидкої медичної допомоги.

Керівництво та колектив лікарні щиро вдячні волонтерам медичного центру, який працює в Університеті штату Небраска, США, а також всім небайдужим, хто сприяв збору та передачі вантажу. А мережа Гончаренко центрів неймовірно дякує "Новій пошті" за постійне і широкомасштабне сприяння передачі гуманітарних грузів!

5125Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: