Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 13 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/12/13/u-kropivnitskomu-deputati-vid-ukropu-mihailobezhan-ta-oleksii-miroshnichenko-prozvituvali-pered-gromadoju.htm
політика, 13 грудня 2017

У Кропивницькому депутати від УКРОПу Михайло Бєжан та Олексій Мірошниченко прозвітували перед громадою


12 грудня в кінотеатрі «Портал» відбулася зустріч депутатів від УКРОПу Кіровоградської обласної та міськради міста Кропивницького Олексія Мірошниченка та Михайла Бєжана з містянами. Зустрітися з громадою в такому цікавому форматі укропівці вирішили аби відзвітувати за рік своєї депутатської діяльності. На зустріч запрошували заздалегідь. Серед запрошених - і волонтери та громадські активісти, з якими активно співпрацюють депутати, загалом зала кінотеатру зібрала близько 200 людей.


«Вдалося зробити багато у сфері благоустрою будинків та облаштування під’їздів багатоповерхівок міста. Також встановлено 3 ліфти, в будинках, в яких їх не було понад 15 років, відремонтовано тротуари та почато ремонт доріг на 101-му мікрорайоні», - прозвітував Михайло Бєжан.


Крім цього встановили дитячий майданчик та спільним власним коштом та коштом мешканців будинків зробили ремонт сходових клітин  у під’їздах.


Одним ізважливихдосягненьукропівцяОлексіяМірошниченка на рівніобласті є те, щопісляйогочисельнихзапитів та зверень до керівнихорганівдержавиславнозвіснуавтотрасу «Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв» таки відремонтують у 2018 році.


 «Щиро вдячний тим, хто підтримав мене та з початку своєї депутатської діяльності щодня працюю, щоб показати своє щире прагнення принести користь громаді Я завжди готовий для відкритого спілкування з усіх питань, які виникають у мешканців нашого міста та обіцяю докласти максимум зусиль для допомоги у їх вирішенні», - говорить депутат облради Олексій Мірошниченко.


Загалом депутату облради Олексію Мірошниченку вдалося  в 2017 році провести 34 прийоми громадян та подати 13 депутаських запитів та звернень. Його ж однопартієць Михайло Бєжанп ровів 48 прийомів громадян та подав 35 депутатських запитів та звернень.


Такожукропівці активно долучаються та проводять культурні та благодійні заходи в місті. Мистецький вечір «Поезія та музика на даху», чемпіонат з брейк-дансу, табори відпочинку для дітей з обмеженими можливостями, більше десяти безкоштовних показів мультфільмів для дітей та багато інших заходів вдалося організувати та провести депутатам за це рік.


«І не можу не виділити окремо одну з найважливіших для нашої політичної сили тем -  допомогу фронту та військовим. Ми активно співпрацюємо з місцевими волонтерськими організаціями та щиро вдячні їм за їхню патріотичну позицію та роботу. Допоки в Україні триває війна, ми готові робити все, що залежить від нас на місцях та допомагати тим, що в наших силах. Саме зараз час не словом, а ділом показати свій патріотизм» , - заначив Михайло Бєжан


Після звіту та спілкування з депутатами на всіх містян чекав перегляд нового українського фільму «Кіборг». 



          

3538Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: