Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Центр журналістських розслідуваь
Дата: 3 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/08/03/prokuratura-situatsieju-navkolo-prodazhu-bibliotechnogo-kolektora-zaimetsja-sche-i-politsija-ta-derzhfininspektsija.htm
політика, 3 серпня 2016

Прокуратура: ситуацією навколо продажу "Бібліотечного колектора" займеться ще й поліція та Держфінінспекція

Центр журналістських розслідуваь


Журналісти інформаційного порталу «Кіровоград24», в рамках громадської ініціативи «Центр Журналістських Розслідувань», проводять розслідування того, як місцева влада розпоряджається майном територіальної громади.


Так, нещодавно журналісти Центру Журналістських Розслідувань опублікували матеріал під назвою: «Лікбез від облради: як продати майно за ціною в кілька разів меншою від ринкової?».


В згаданому розслідуванні, зокрема, йдеться: 


«Так, відповідно до наявних у нас документів, з’ясувалося, що, згідно з протоколом товарної біржі «Кіровоградська універсальна товарна біржа» від 21 жовтня 2015 року №35 про хід торгів на аукціоні з продажу комплексу будівель, розташованого за адресою: місто Кіровоград, вул. Гайдара, 44, переможцем торгів визначено Дмітрієва Віталія Юрійовича, якому було реалізовано майно, що знаходиться за згаданою адресою, за 827 тисяч 835 гривень 39 копійок, з урахуванням ПДВ. Це майно колишнього ОКВП «Бібліотечний колектор». Здавалося б, що тут поганого? Враховуючи сьогоднішні реалії, структура комунального підприємства «Бібліотечний колектор» давно втратила свою доцільність. Приміщення та майно, фактично, не використовувалося і зношувалося. А тут обласний бюджет отримує майже мільйон гривень. Та проблема в тому, що, отримавши майже мільйон, обласний бюджет недорахувався, як мінімум, ще кількох. Натомість, очевидно, це не стосується бюджетів чиновників, які відповідали за це рішення, адже подібні послуги, зазвичай, щедро винагороджуються і цьому мають дати відповідну оцінку представники правоохоронних органів».


З цього приводу ми звернулися в Національне антикорупційне бюро України та до прокуратури Кіровоградської області. У відповіді, за підписом начальника відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області А. Усатової, нам, зокрема, повідомили, що копію нашого запита було також направлено для розгляду до Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області та Держфініспекції в Кіровоградській області. 


Про подальший перебіг подій ми вас інформуватимемо на сайті «Кіровоград24».  


6008Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

АНДРІЙ 28 серпня 2016 21:27
0
ЯКЩО П.ПОРОШЕНКО НЕ ЗДАТНИЙ ВИКОНУВАТИ ОБОВ»ЯЗКИ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА, ТО ЗВІЛЬНЯЄМО З ПОСАДИ ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧА, НЕ В ЗМОЗІ ВИКОНУВАТИ ОБОВ»ЯЗКИ ГАРАНТА , ТО ПОЗБАВЛЯЄМО ЙОГО ОБОВ»ЯЗКІВ ПРЕЗИДЕНТА. ДОСИТЬ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНОСТІ В ДЕРЖАВІ ЗА ЗЛОЧИНИ !!!
Відповісти
Ирина 7 лютого 2017 17:59
0
Почему не арестуют всю недвижимость Дмитриева Виталия? На ОЛХ участки,дома,квартиры все с махинаций на торгах и деребан земли. Все сливают через УкрВест 0504562184.Крышуют местные власти и делят деньги.Потом просто свалят.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: