Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоградське Інтернет Телебачення
Дата: 24 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2014/04/24/pres-konferentsija-kostjantina-jarinicha-kerivnika-oblasnogo-shtabu-kandidata-v-prezidenti-ukraini-petra-poroshenka.htm
політика, 24 квітня 2014

Прес-конференція Костянтина Яриніча, керівника обласного штабу кандидата в Президенти України Петра Порошенка

Кіровоградське Інтернет Телебачення

Костянтин Яриніч, керівник обласного штабу кандидата на пост Президента України Петра Порошенка в Кіровоградському прес-клубі провів прес-конференцію, на якій заявив про те, що на Кіровоградщині штаби вже повністю включилися у передвиборчий процес, а також розповів із чим йде на вибори лідер президентських перегонів Петро Порошенко.





Костянтин Яриніч наголосив: “Україна сьогодні на порозі війни і глибокої економічної кризи. Аби вирішити ці проблеми, необхідно долати і політичну кризу – терміново обрати легітимного Президента, який зможе представляти державу і зневелює будь-які натяки агресорів щодо недіючої української влади.

Консолідація народу і політиків наволоко того, хто вже має високі рейтингові показники, надасть Україні Президента вже наприкінці червня. Сьогодні, незаперечним лідером президентських перегонів є Петро Порошенко. За всіма соціологічними дослідженнями ми бачимо дуже високий рейтинг довіри до нього і це дає сподівання на обрання Президента в 1-му турі виборів.





Потрібно уникнути марного витрачання часу, грошей і інших ресурсів на тривалі політичні спекуляції і процедури 2-го туру. Всенародно обраний президент повною мірою легітимізує владу і візьметься за подолання зовнішньої агресії”.

Костянтин Яриніч детально зупинився на програмі Петра Порошенка «Жити по-новому». В програмі є чотири основні пункти: жити вільно, жити чесно, жити безбідно і жити безпечно.






“Жити по-новому – це жити вільно. Українці повинні мати право обрати і знімати владу. Вільно і самостійно розподіляти фінансові ресурси регіону. 

Кожен полишити усі тіньові схеми в політиці, бізнесі, правосудді і жити чесно. Це означає не красти і не давати хабарі. 

Громадяни мають жити безбідно завдяки завершенню євроінтеграції. Нові інвестиції і ринки збуту дадуть Україні економічну стабільність”.

3742Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: