Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 9 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2013/04/09/-garjachi-linii-dlja-zvernen-gromadjan-povinni-pratsjuvati-v-kozhnomu-regioni-sergii-larin.htm
політика, 9 квітня 2013

«Гарячі лінії» для звернень громадян повинні працювати в кожному регіоні - Сергій Ларін

 «У кожному регіоні України повинні працювати «гарячі лінії» та контактні центри для звернень громадян, за допомогою яких голови обласних і районних державних адміністрацій повинні тримати на контролі та опікуватися проблемами людей», - цитує Заступника Глави Адміністрації Президента України Сергія Ларіна офіційний сайт ОДА, з посиланням на прес-службу Президента України. 
 
За словами Сергія Миколайовича, всеукраїнський проект «Діалог з країною» за участі Глави держави став можливістю не тільки почути про проблеми громадян у кожному куточку України, а й перевірити, наскільки влада на місцях спроможна ефективно вирішувати проблеми людей. «І наскільки взагалі чиновники налаштовані на конструктивне спілкування з громадянами», - сказав С.Ларін.
Заступник Глави АПУ повідомив, що спеціальні телефонні «гарячі лінії» та контактні центри будуть створюватися в кожному регіоні, в кожній області, щоб громадяни могли звернутися до органів влади з будь-якого питання, а голови державних, обласних і районних адміністрацій взяти ці питання на особистий контроль.
Він зазначив, що нині триває робота над сучасними методами обробки та контролю звернень громадян. Зокрема, за словами С.Ларіна, відпрацьовується нова система електронного обігу для створення загальної бази звернень громадян, у якій можна побачити, в які органи влади вже зверталася та чи інша людина.
Заступник Глави АПУ наголосив, що жодне з питань, які надійшли в рамках проекту «Діалог з країною», не залишилося без уваги. «Президент вимагає по всіх питаннях, пов’язаних з бюрократичною тяганиною, недбалістю чиновників, термінових ефективних рішень», - повідомив він. Виникає дуже багато питань, чому чиновники на місцях не хочуть вирішувати проблеми громадян. «Президент від нас вимагає, щоб ми пропонували певні кадрові рішення по тих чиновниках, які не звертають увагу на проблеми громадян», - зазначив С.Ларін.
Нагадаємо, що у липні 2010 року з ініціативи Сергія Ларіна, який на той час обіймав посаду голови Кіровоградської облдержадміністрації, було відкрито гарячу телефонну лінію голови Кіровоградської обласної державної адміністрації з питань неправомірних дій або бездіяльності органів місцевої влади, державних установ та організацій у вирішенні проблем жителів області. Звернутися на гарячу лінію можна по телефону або через Інтернет-сервіси icq, skype, контактну форму на офіційному сайті облдержадміністрації. Гаряча лінія Кіровоградської ОДА наразі є найефективнішим з-поміж подібних сервісів в Україні
 
 
5233Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: