Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: весь Кіровоград
Дата: 8 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2013/04/08/andrii-tabalov-virishiv-poshantazhuvati-jatsenjuka-svoim-vstupom-u-fraktsiju-batkivschina-.htm
політика, 8 квітня 2013

Андрій Табалов вирішив пошантажувати Яценюка своїм вступом у фракцію "Батьківщина"

весь Кіровоград
Натомість, умовою вступу у фракцію політичної партії «Батьківщина» слугують для автора не політичні вимоги, а відмова Арсенія Яценюка від посади голови фракції. Цікаво, що зовсім недавно Андрій Олександрович досить промовисто готувався до зустрічі Арсенія Петровича в Кіровоградіа його батько, в інтерв’ю всеукраїнським ЗМІ, заявляв, що вони приймали учать у фінансуванні об’єднаної опозиції саме через колишнього керівника «Фронту Змін».

 
Андрій Табалов: "Я готовий увійти у фракцію "Батьківщина". Заява

Я готовий написати заяву про вступ до фракції ВО "Батьківщина" і підтримати опозицію у скрутний час. Це непросте рішення, яке осмислювалося не один день.

У 2012 році на моєму мажоритарному окрузі, у Кіровограді, склалася надзвичайна ситуація із виборами. І коли виникла загроза втрати перемоги десяток тисяч кіровоградців, я звернувся за юридичною підтримкою до керівництва об’єднаної опозиції, зокрема, і Арсенія Яценюка. Але не отримав цієї підтримки. Свою перемогу у судах я відстояв самостійно.

З огляду на це, я готовий стати членом фракції «Батьківщина», але за умови, що Арсеній Яценюк складе із себе повноваження лідера фракції. Саме на ньому лежить відповідальність за розкол фракції та перетворення її членів на обслуговуючий персонал одного з кандидатів у Президенти.

Загострення президентських амбіцій та початок передвиборчого турне замаскованого під акцію "Вставай Україно!"; відсутність конструктиву і нездатність досягати компромісу, що спричинило "виїзне" засідання парламенту; програш у боротьбі за київські вибори через низьку явку саме депутатів з "Батьківщини" і, відповідно, провальне голосування – це ті причини, через які Арсеній Яценюк має піти з посади.

За таких умов є шанс зберегти фракцію ВО "Батьківщина".

З повагою, народний депутат України Андрій Табалов". 
5145Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: