Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Служба автомобільних робіт у Кіровоградській області
Дата: 13 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/10/13/kirovogradschinu-vidvidali-prem-er-ministr-groisman-ta-ochilnik-ukravtodoru-novak.htm
фотогалерея, 13 жовтня 2017

Кіровоградщину відвідали Прем'єр-міністр Гройсман та очільник "Укравтодору" Новак

Служба автомобільних робіт у Кіровоградській області


Як іде будівництво дороги в обхід міста Знам’янки на Кіровоградщині сьогодні, 12 жовтня, перевірили Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та керівник Укравтодору Славомір Новак. Зустрічали гостей заступники голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко та Андрій Коломойцев, а також начальник Служби автомобільних доріг області Вадим Коюденко.


Очільник Служби автодоріг ознайомив столичних гостей з ходом робіт на об’єкті та пояснив стратегічність цього будівництва.


Побаченим керівник Уряду залишився задоволеним. Він зазначив, що гонитви за кілометрами немає – краще збудувати менше, але якісно та вчасно. В свою чергу Славомір Новак додав, що кожна копійка, за яку відповідає Укравтодор, повинна бути використана максимально ефективно. Для цього на всіх об’єктах по всій країні, на Кіровоградщині в тому числі, працюють перевіряючі, які контролюють і якість матеріалів, і технологію, і терміни здачі кожного етапу робіт, як нового будівництва, так і ремонтів.


3806Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: