Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Ліана Амбарцумян
Дата: 27 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/02/27/za-pidtrimki-nardepa-jarinicha-vidbuvsja-blagodiinii-vesnjanii-bal-kvitiv.htm
фотогалерея, 27 лютого 2017

За підтримки нардепа Яриніча відбувся Благодійний Весняний бал квітів

Ліана Амбарцумян


У п'ятницю, 24 лютого, в холі Кіровоградської обласної філармонії, за підтримки народного депутата України Костянтина Яриніча, Кіровоградської міської ради, управління освіти, науки, молоді та спорту департаменту культури, туризму та краєзнавчої спадщини Кіровоградської ОДА, відбувся Благодійний Весняний бал квітів. 


«В цьому році Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради вирішила модернізувати формат проведення балу. Раніше ми присвячували його Дню святого Валентина. Цього ж разу, головною ідеєю стала зустріч весни», - повідомила заступник голови Молодіжної ради Ганна Трушевич.


Катерина Колєва, заступник голови Молодіжної ради, зазначила, що кошти на балу збиралися  для 13-річної Надії Мороз, яка з дитинства прикута до інвалідного візка, але має талант до малювання. Після третьої операції є надія, що дівчинка стане на ноги.


На гостей чекала чарівна музика саксофону, квіткова фотозона, майстер-клас з віденського вальсу, благодійний аукціон, на якому було зібрано 5319 грн та вибір Короля і Королеви балу.


Дрес-кодом для жінок  була вечірня сукня та прикраса з квітки, для чоловіків – фрак, або класичний костюм та краватка-метелик.


4748Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: