Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Олег Юрченко - зав. відділом туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Кіровоградського обласного художнього музею
Дата: 24 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/02/24/vidbulasja-prezentatsiina-ekskursija-proguljanka-starim-mistom-.htm
фотогалерея, 24 лютого 2017

Відбулася презентаційна екскурсія «Прогулянка старим містом»

Олег Юрченко - зав. відділом туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи Кіровоградського обласного художнього музею


23 лютого в рамках започаткованої відділом туристично-краєзнавчої та інформаційної роботи обласного художнього музею акції –циклу тематичних екскурсій по місту, відбулася презентаційна пішохідна екскурсія "Прогулянка старим містом", маршрут якої проліг від приміщення обласного художнього музею до Ковалівського парку. 


Приємною несподіванкою стало те, що не зважаючи на складні погодні умови відступаючої зими, бажаючих прийняти участь у заході зібралось чимало - близько 60 чоловік різної вікової категорії та професійного спрямування та, навіть, люди з обмеженими фізичними можливостями. Учасники подорожі з великою зацікавленістю слухали розповідь екскурсовода, доповнюючи її власними спогадами та знаннями з історії, ставили чисельні запитання, мужньо долали труднощі пересування по залитих водою дорогах. Чудовим викликом природнім негараздам стала тепла, доброзичлива атмосфера зустрічі, що набула формату конструктивного діалогу та інформаційного взаємозбагачення. 


По завершенню екскурсії слухачі висловили захоплення від почутого                 і побаченого, щиро подякували за цікаву розповідь та висловили бажання приймати участь у наступних екскурсіях, що подарують їм нові знання та враження. Тож чекаємо на нові зустрічі.


(фото з архіву обласного художнього музею та фотокореспондента Олени Карпенко)


2662Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: