Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 20 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/02/20/vidbulasja-prezentatsija-karti-shemi-visochinne-poingullja-i-iogo-tsikavi-mistsja-.htm
фотогалерея, 20 лютого 2017

Відбулася презентація карти-схеми "Височинне Поінгулля і його цікаві місця"


16 лютого в обласному художньому музеї міста Кропивницький відбулася презентація карти-схеми "Височинне Поінгулля і його цікаві місця". 


Ідея проекту, та його практичне втілення в життя належить викладачу природничо-географічного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Андрію Домаранському. 


Карта-схема нагадує собою краєзнавчий довідник в якому зібрані в одне ціле дані про мову, вік, стать, місце проживання мешканців області, повідомлення про 105 найважливіших історичних подій, 130 відомих постатей, 10 найважливіших архітектурних споруд, 5 національних природних об"єктів, та багато всього іншого, що складає собою історію Поінгулля. Андрій Домаранський разом з своєю командою студентів зробив вагомий внесок в розвиток історичного краєзнавства області та зробив поштовх для подальших досліджень гідравлічних об"єктів регіону.

3031Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: