Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Kirovograd24
Дата: 7 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2017/02/07/u-stepovomu-kropivnitskomu-z-javilisja-gori-pravda-z-brudnogo-snigu-foto-.htm
фотогалерея, 7 лютого 2017

У степовому Кропивницькому з’явилися гори. Правда, з брудного снігу (ФОТО)

Kirovograd24


Любов кіровоградського міського голови Андрія Райковича та його заступників до гористих місцин зарубіжжя, відома. І неодноразово обговорювалася на просторах інтернету. Чи цим, чи чимось іншим, наприклад, звичайною безгосподарністю, можна пояснити, що мешканці обласного центру вже кілька тижнів теж мають змогу «милуватися» гірськими пейзажами. На жаль, вони не такі чарівні, як, наприклад, засніжені Альпи. Бо кропивницькі гори з брудного та мерзлого снігу. 


Вже другий рік поспіль «притчею во язи цех» в місті стає тема прибирання снігу. Заради справедливості, варто відмітити, що в цьому році міська влада справилася краще, ніж в минулому, але не набагато. Про особливості кіровоградського прибирання снігу, ми розповідали раніше, а зараз звертаємо вашу увагу на особливості місцевого вивезення снігу. 


Кілька тижнів тому, під час снігопадів, міські чиновники громогласно заявили, що лише за добу вивезли з центру міста понад 1,3 тис кубометрів снігу. Але, мабуть, на тому і стомилися, хоча й оголошена ними цифра вже й тоді викликала величезні сумніви. Не рахуючи останньої доби, сніг у Кропивницькому не падав вже кілька тижнів і за цей час комунальники не спромоглися розгребти та вивезти кучугури снігу навіть з центральної частини міста, про що красномовно свідчать фото, зроблені нашими кореспондентами сьогодні, 7 лютого. І це лише самісінький центр. Про спальні мікрорайони, а тим більше приватний сектор, і говорити немає чого. Крім того, що гірські вершини та хребти з брудного снігу мають не естетичний вигляд, вони ще й ускладнюють рух автотранспортних засобів, пересування пішоходів, закривають огляд водіям на перехрестях та спричиняють багато інших незручностей. Але найголовніше, що, у випадку раннього і швидкого потепління, вони можуть перейти з категорії «гір» в категорію «море», а наші чиновники моря теж дуже люблять. Проте, сподіваємося, не настільки, щоб не зробити все необхідне для того, щоб ми не плавали вулицями міста.      


4191Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: