Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2013/07/09/ofitsiina-versija-striljanini-u-kirovogradi.htm
новини, 9 липня 2013

Офіційна версія стрілянини у Кіровограді

Кіровоград24 повідомляв про те, що невідомий водії поранив перехожого, який випадково зачепив авто. Подія сталась ввечері 6 липня. Наразі з'явилась офіційна версія події. 

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні з пораненням шиї доставлено 24-річного місцевого жителя, повідомляє СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Попередньо встановлено, що 33-річний житель обласного центру рухався на автомобілі. Коли він зупинився біля власного гаражу, повз авто проходив чоловік, з яким у водія на ґрунті особистих неприязних відносин виникла сварка. У ході з’ясування стосунків місцевий житель спричинив потерпілому тілесні ушкодження, застосувавши спецзасіб під гумову кулю, на який мав відповідний дозвіл.

Працівники міліції з’ясовують усі обставини події. Зброю вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.


4431Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: