Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: повідомляє Кіровоградське РВ АМУ
Дата: 18 листопада 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2019/11/18/neobgruntovani-ekonomichni-stavki-na-teplopostachannja-skasovano.htm
економіка, 18 листопада 2019

Необґрунтовані економічні ставки на теплопостачання скасовано

повідомляє Кіровоградське РВ АМУ


Майже 5 місяців знадобилось  експертам АМУ аби усунути загрозу відключення міст від газу, ухвалено рішення про скасування необґрунтованих економічних ставок тарифів, які були встановлені наприкінці червня 2019 року попереднім урядом.


В останнє, 28 жовтня АМУ звернулася  до Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука з проханням скасувати постанову №560, якою встановили заздалегідь “не підйомні” для міст граничні тарифи на послугу з постачання теплової енергії для населення та послугу з гарячого водопостачання.


«Для абсолютної більшості міст такі видатки є непосильними, а впровадження таких змін призведе до повного припинення надання послуг з постачання теплової енергії та гарячої води населенню», - зауважив виконавчий директор Асоціації України Олександр Слобожан, який представляв інтереси органів місцевого самоврядування на засіданні Уряду.


Зрештою Постанова №560 скасовано!Асоціація міст України  вітає таке рішення Уряду та дякує за співпрацю  Прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку, 


Фото з Інтернету


2437Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: