Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 20 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/06/20/magija-ridnogo-slova.htm
культура, 20 червня 2022

Магія рідного слова


Мова – духовний скарб нації, без своєї мови та рідної культури немає народу. Це не просто засіб людського спілкування, а те,що живе в наших серцях та перше, що засвоюється дитиною і залишається з нею на все життя.


З метою підтримки, вивчення, розвитку рідної мови,  колектив бібліотеки-філії №8 для своїх користувачів  підготував пізнавальне асорті «Магія рідного слова».


Учитальній залі була експонована книжкова виставка  « Мова – ДНК нації», на якій представлена література , що розкриває красу і велич рідної мови.


На свіжому повітрі,для жителів мікрорайону,працівники бібліотеки проводили мовну ігротеку «Магія рідного слова» : учасники розшифровували ребуси у конкурсі «Мовна скарбничка»,змагалися у вікторині  «У світі цікавих слів і висловів», відгадували загадки . 


Діти з цікавістю займалися аплікаціями та розмальовками казкових героївв майстер - класах «Казка завжди поруч». На інтерактивній  дошці «Українська мова – це…» кожен міг написати, що сьогодні в цей важкий воєнний час, для нього є рідна мова. 


Всі заходи  були підпорядковані єдиній меті: шанувати, розвивати українське слово, дбати про красу і багатство української мови, адже сьогодні мова – це зброя, це те що об’єднує націю, надихає її на боротьбу з ворогом.


1564Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: