Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібілотека-філія №12
Дата: 23 червня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/06/23/vidpovidalne-spozhivannja.htm
культура, 23 червня 2021

Відповідальне споживання

Бібілотека-філія №12


Бібліоліцей  про Цілі сталого розвитку  у книгозбірні №12 МЦБС міста Кропивницького продовжується. Сьогодні говорили про 12 Ціль – Відповідальне споживання. 


Економічне зростання і сталий розвиток вимагають термінового скорочення впливу на екологію шляхом змін у виробництві та споживанні товарів і ресурсів. Важливими цільовими показниками у досягненні цієї мети є ефективне управління нашими спільними природними ресурсами, а також методи утилізації токсичних відходів і забруднюючих речовин. Працівники бібліотеки заохочували дітей  до скорочення обсягів відходів  у домашніх господарствах.  Кожний учасник  гри «ЕКО-ГЕРОЙ – Обмежувач кількості сміття» отримав картки  «6 порад щодо обмеження  використання упаковок». Щоб звернути увагу  дітей на проблему сміття у навколишньому середовищі, показати, що  від сміття у лісі чи на пляжі можуть потерпати не тільки люди, але й тварини, провели  творчу роботу «Що знаходиться у шлунку риби?», яка показала небезпеку загрози пластикових відходів  у річках, морях та океанах.

    

Захід проведено в рамках участі в Міжнародному польсько-українському освітньому проекті «Цілі сталого розвитку: інтеграція європейського досвіду в культурно-освітні заклади України».


1157Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: