Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека №19
Дата: 27 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/05/27/kniga-vidkrivae-svit.htm
культура, 27 травня 2021

Книга відкриває світ

Бібліотека №19


Книга – одне з найбільших чудес, створеною людиною. Вона відкриває нам світ, допомагає уявити минуле, заглянути в майбутнє. З тих пір, як люди навчилися писати, всю свою мудрість вони довірили книгам.  


Сьогодні важко уявити життя без книг, адже чим більше їх читає людина, тим розумнішою стає. У наш час, завдяки новітнім технологіям,  читати можна різні види книг: паперову та аудіокнигу. Але книга залишається книгою. Розповісти про історію виникнення книги, її види та  форми, навчити  обирати книги за інтересами, бібліотекарі філії №19 здійснили мандрівку в часі «Від кам’яної книги до електронної бібліотеки» для учнів 3-д класу «Ліцею «наукового». 


Діти переглянули презентацію, з якої дізналися про папірусні, глиняні, воскові, вузликові та аудіокниги. З цікавістю познайомились з нестандартними книжками сучасності, з такими як: Тунельна книга, Куховарська, Книга-нічник, Книга-приправа. Присутні відповіли на запитання вікторини «Багато читаю – багато знаю» і показали свою обізнаність у казках. Конкурс «Книжка твій друг» довів хто з дітей більше знає про походження і збереження книг. Закінчилась мандрівка  переглядом відеофільму : «Кам’яна могила – український стоунхендж на Запоріжжі» про світову пам'ятку давньої культури в Україні, де можна побачити наскельні стародавні зображення, які називаються петрогліфами.

1522Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: