Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 31 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2017/05/31/znaiomstvo-z-korolivstvom-knigi-.htm
культура, 31 травня 2017

Знайомство з «Королівством книги»


У наш час багато дітей ні разу в своєму житті не були в бібліотеці, а між тим, жоден комп`ютер не замінить живого спілкування з книгою. 


Для того, щоб познайомити школярів із світом книги бібліотекарі філії №8 провели екскурсію «Запрошуємо у Королівство книги» для учнів 5- а класу загальноосвітнього навчального закладу №16. Книгарня зустріла  маленьких читачів розмаїттям цікавих книг,газет та журналів. Особливо їх вразили креативні книжкові виставки - інсталяції.

 

Співробітники бібліотеки розповіли про різницю між абонементом та читальною залою, про те , що таке бібліотечний каталог, і з чого він складається, познайомили з правилами користування бібліотекою та книгою. Дітвора побачила Енциклопедію Сучасної України, Червону Книгу України, найбільші та найменші книжки, фотокнижки, книжки-іграшки, комікси… 


Попереду у дітей канікули, тож у них буде час завітати до бібліотеки і стати учасниками конкурсів, свят, переглянути улюблені мультики, почитати книги і просто весело та цікаво провести літні канікули.


5282Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: