Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: Сайт ФК "Зірка"
Дата: 23 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2015/04/23/brati-barantsi-nam-pid-silu-zdobuvati-peremogi-v-kozhnii-gri-do-kintsja-ninishnogo-chempionatu-.htm
спорт, 23 квітня 2015

Брати Баранці: «Нам під силу здобувати перемоги в кожній грі до кінця нинішнього чемпіонату»

Сайт ФК "Зірка"



Півзахисники «Зірки» брати-близнюки Григорій і Борис Баранці у двох турах поспіль по черзі відзначалися голами у воротах суперників та зробили свій внесок у звитягу кіровоградської команди у п’ятьох останніх іграх, який допоміг піднятися з 14-го та 6-е місце у турнірній таблиці. З клубною прес-службою вони поділилися своїми враженнями від старту весняної частини чемпіонату, висловили власну версію успіху своєї команди.



- Від старту весняної частини чемпіонату Ви відзначилися голами по черзі у 20-му і 21-му турах. Для кожного з Вас вони стали другими у сезоні. Задоволені цим чи розраховували забити більше у стартових матчах після зимового міжсезоння?


Григорій: В першу чергу хочеться привітати наших кіровоградських вболівальників і подякувати за хорошу підтримку в матчах. А на рахунок забитих голів - найголовніше, що ми вдало стартували і перемагаємо в кожній грі. Скільки б я голів не забив, головне, що перемагає команда. В кожному матчі у складі «Зірки» відзначається 2-3 футболісти і це основне.


Борис: По-перше підтримую слова брата. По-друге, звичайно, що кожен футболіст хоче та прагне більше забивати. Ті моменти, що були, використали ми їх чи не використали, то вже історія. Ми старатимемося і намагатимемося у подальших матчах більше забивати.




- На початку сезону Ви, Борисе, у шостому турі забили «Буковині», а вже в наступній грі у боргу не залишився Григорій, розписавшись у воротах «Тернополя». Схожа ситуація і зараз: Григорій вразив ворота «Динамо-2», а Борис віддав борг у грі з «Буковиною». Таке враження, що і в голах у братів-близнюків Баранців все має бути порівну?


Григорій: Як говорити порівну? Будемо робити висновки після наступних матчів, а ще краще в кінці сезону. Тоді побачимо в кого буде більше на рахунку забитих м’ячів.


Борис: Хотілося б, щоб це була приємна традиція. Забиваю я, а Гриша після мене. Матчів ще багато. Це буде лише на користь команді.




- У грі з «Тернополем» Ви, Григорію, знову забили, хоча гол у протоколі записали на Бориса. То від кого чекати наступного м’яча?


Григорій: Обоє намагатимемося забити, а кому вдасться – покажуть найближчі ігри.


- Між вами у футболі є внутрішня конкуренція, змагаєтеся у тому хто більше заб’є голів?


Борис: Такого немає. Був час, коли Гриша більше забив за сезон, був час, коли навпаки, я більше. Великої різниці немає.



- Весняну частину чемпіонату «Зірка» розпочала блискуче: п’ять перемог у п’яти іграх. У чому, на Вашу думку, причина такого успіху?


Григорій: У дружньому колективі. Коли на футбольному полі всі один за одного... Помилився - за тебе відпрацював партнер. Також дякуючи тренерському складу, що зумів згуртувати колектив і об'єднати однією ціллю. Кожна гра - це новий виклик і ми хочемо бути в ній кращими за суперника.


Борис: Вважаю, що за рахунок відношення, з яким зараз працює команда: кожен займається своєю роботою. Також багато чого змінилося у структурі клубу, в складі «Зірки»: прийшли нові футболісти. Кожен ставиться до своєї справи чесно, правильно, тому і маємо такий результат.



- Відчуваєте у собі сили надолужити відставання і увійти до провідної трійки до кінця сезону?


Григорій: Ти відчуваєш у собі сили, виходячи на кожен матч, довести, що ти сильніший за суперника. А вже ситуація у турнірній таблиці - все стане зрозуміло у кінці чемпіонату.  Будемо бачити на якому ми місці, де зробили якісь помилки при набиранні очків. Нам під силу здобувати перемоги в кожній грі до кінця нинішнього чемпіонату. Основне - не зупинятися на досягнутому.


Борис: Відставання, що було в нас перед початком весняної частини чемпіонату було важким навіть у психологічному плані. Але ніхто не міг припустити, що ми в чотирьох турах наберемо максимальну кількість очок. Особливо, порівнюючи з результатами, що «Зірка» показувала у першому колі. Дай, Боже, щоб ми у кожному матчі перемагали. А турнірна таблиця... Треба було не губити ті очки, що ми втратили у першому колі. Зараз нам хочеться приносити приємність уболівальникам і собі.




сайт ФК Зірка

3884Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: