Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: Сайт ФК "Зірка"
Дата: 3 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2015/04/03/oleksii-chichikov-chudovu-sportivnu-formu-nabrav-ne-lishe-ja-a-vsja-komanda-.htm
спорт, 3 квітня 2015

Олексій Чичиков: «Чудову спортивну форму набрав не лише я, а вся команда»

Сайт ФК "Зірка"


Нападник «Зірки» Олексій Чичиков відмінно розпочав виступи у весняній частині чемпіонату України з футболу з першій лізі. В іграх з «Гірником-Спорт» і «Нафтовиком-Укрнафтою» він не залишав поле без забитого голу. З клубною прес-службою він поділився секретами свого успіху.


Дві гри поспіль ти відзначаєшся результативністю. За підсумками 19 туру авторитетний футбольний сайт footboom.com включив тебе до символічної збірної туру. Вочевидь, ти набрав гарну форму, завдяки чому демонструєш такі результати?


- В першу чергу ми в міжсезоння пройшли якісні навчально-тренувальні збори. Добре з командою зігралися на турнірі у Полтаві, потім у Нікополі. Підготовка до весняної частини чемпіонату у «Зірки», вважаю, була одна з найкращих серед першолігових команд. Чудову спортивну форму набрав не лише я, а вся команда. Мені здається, зараз всі гравці показують хороший результат, досягають успіхів.


В тебе було ще декілька можливостей в обох іграх забити…


- З «Гірником-Спорт»» було три реальних моменти, в одному забив – вже добре, з чогось почав. На гру з «нафтовиками» я вийшов впевненішим у собі та партнерах.


Після гри з охтирчанами ти з сімома голами увійшов до п’ятірки кращих бомбардирів першої ліги. Відчуваєш у собі сили поборотися за звання кращого бомбардира сезону?


- Як показали перші дві гри – все можливо, але до лідера Станіслава Куліша з дніпродзержинської «Сталі», в я кого вже 15 голів, мені ще далеко. Буду намагатися!


У міжсезоння в команду прийшло п’ятеро новачків. На полі відчувається як змінилася гра «Зірки» з їхньою появою в основному складі?

- Звичайно відчувається, тому що як і казав президент клубу Максим Березкін, була проведена точкова селекція. Вона додала конкуренції на всіх лініях і це я вважаю допомагає команді прогресувати.


сайт ФК Зірка


4000Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: