Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: спорт
Автор: Сайт ФК "Зірка"
Дата: 14 листопада 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/sport/2014/11/14/10-i-tur-djufl-rekordi-rezultativnosti.htm
спорт, 14 листопада 2014

10-й тур ДЮФЛ: рекорди результативності

Сайт ФК "Зірка"

Після невдалого виступу трьох команд Академії в останньому турі першого кола, старт другої частини Дитячо-юнацької футбольної ліги у третій групі вищого дивізіону наші юні футболісти провели якнайкраще, завершивши його з загальним рахунком 20:1 на свою користь.

Заради об’єктивності варто зазначити, що і наш суперник - "Херсон-47-ДЮСШ-3" - не з «бойової гвардії», і на момент ігор був аутсайдером у трьох турнірних таблицях, посідаючи передостаннє місце лише у групі U-15. Отже всі команди Академії ФК «Зірка» були зобов’язані брати три очки.

Після того, як Сергій Лавриненко став помічником головного тренера «Зірки», його 17-річними вихованцями почав опікуватися Сергій Таран. Із Херсона він разом зі своїми новими підопічними привіз розгромну перемогу з рахунком 5:0. М’ячі у ворота господарів забивали Богдан Чепіга (двічі), Владислав Загоруйко, Іван Пушкаренко та Ярослав Дашко.

Команда Академії U-15 разом зі своїми старшими колегами теж проводила свою гру в гостях. Вона стала єдиною, яка не змогла показати максимальний результат у звітному турі, задовольнившись нічиєю – 1:1, хоча була близькою до звитяги. Зусиллями Владислава Дяченка кіровоградці відкрили рахунок і надалі грали на утримання. За 5 хвилин до фінального свистка суперники виконали один дальній удар із центра поля за комір нашому воротарю, забравши у підопічних Антона Антонова перемогу.

Наші футболісти U-16 і U-14 свої матчі проводили вдома і відіграли їх блискуче. 16-річні футболісти Андрія Антонова від стартового свистка взяли ініціативу у свої ноги і не дозволяли легковажності, граючи агресивно та водночас обережно. Впевнена перемога з рахунком 4:0 стала закономірним результатом цього протистояння. Дублями відзначилися Владислав Козаченко та Данило Фальковський. 

Просто неймовірну результативність продемонстрували 14-річні вихованці Андрія Горбаня, які вколотили суперникам аж 10 сухих м’ячів і навіть це була не межа. Гра проходила на одні ворота, де гравці «Зірки» дозволяли собі все, що самі бажали. Їм було до снаги завершити матч з рахунком 18:0, однак на заваді стала реалізація моментів. Та й 10 голів, авторами яких стали Владислав Штанько (5), Андрій Савіцький (2), Сергій Грабов, Олексій Стойко та Дмитро Олійник - рекорд для наших футболістів, який стане орієнтиоом для всіх команд Академії.

Вчора, 12 листопада, відбулися догравання перенесених матчів, в яких гравці Академії «Зірки» участі не брали, після чого турнірна таблиця на зимове міжсезоння набула наступного вигляду.

"Зірка"

4887Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: